Om oss

Rörmokare och certifierad VVS- och kylinstallatör i Norrland

MR Cool Kyl & VVS AB

Vi installerar kyl-och frysdiskar, värmepumpar och utför diverse VVS-tjänster över hela Norrland, för företag, hem och privatpersoner.  Vi tar oss an uppdrag från fjäll till kust, från norska gränsen till Skellefteå. Oss hittar ni Arvidsjaur men våra bilar är ständigt i rörelse över hela Norrland, från Boden till Piteå, Riksgränsen till Jokkmokk, Kiruna, Gällivare och Luleå.

Bolaget startades 2008 och sedan dess har tusentals norrlänningar fått hjälp av oss. Vi finns där när du har stopp i toaletten eller läckande kranar. När din livsmedelsbutik behöver installera nya kyl- och frysdiskar, eller kanske bara behöver en reparation.

Vi utför de flesta tjänster inom VVS, värme, kyla och värmepumpar. För skolor, företag, vare sig det handlar om kylsystem till serverhallar, rörinstallationer eller serviceavtal. Vi är VVS-certifierade och alla våra montörer och installatörer är certifierade.

Mr Cool levererar allt enligt plan och pris, och säkerställer att du blir nöjd. Vi utför alltid våra jobb med den professionalitet du kan räkna med. Vi pratar inte bara, vi levererar! Välkommen till Mr Cool Kyl & VVS.